Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di olio di semi di girasole
- 2 tuorli
- 40 g di senape di Digione
- 30 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 250 g di panna da cucina
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1742.4 kJ / 416.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 3.2 g
- Tłuszcz
- 44.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 304.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curd all’albicocca
Brak ocen
French Dressing
15 min
Panna acida
Brak ocen
Pasticcio di carne inglese
1 godz. 40 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Galette des rois al burro
1h 30min
Spiedini di pollo con salsa satay
2h
Tortini mediterranei alle verdure
Brak ocen
Mojito di fragole
10min
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3h 10min
Bhaji alle cipolle
35 min
Flan patissier
2h