Urządzenia i Akcesoria
Miso Fudge
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
100 pieces
Składniki
-
granulated sugar600 g
-
whipping cream300 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
unsalted butter cut in 2 pieces (6 cm x 4 cm x 1 cm)60 g
-
white miso paste to taste50 - 75 g
-
water1000 g
-
vinegar15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
0 g
Kalorie
157 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Sauce
5 min
Egg Custard Tarts
2 godz.
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Rhubarb and Ginger Tart
1 godz. 45 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Ginger and Lime Fizzy Refresher
24 godz. 30 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min
Custard
15 min