Fenchelpesto
TM6 TM5

Fenchelpesto

4.7 (126 ocen)

Składniki

  • 1 TL Fenchelsaat
  • 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
  • 1 Knoblauchzehe
  • 3 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 100 g Parmesan, in Stücken
  • 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
  • 130 g Olivenöl
  • 1 TL Salz

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1898 kJ / 453 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy