Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 TL Fenchelsaat
- 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 130 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1898 kJ / 453 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Möhren-Rucola-Pesto
10min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10min
Spinat-Mandel-Pesto
10min
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10min
Radieschengrün-Pesto
5min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Spinat-Pesto
10min
Petersilienpesto
10min
Möhrengrün-Pesto
10min
Warmes Kürbispesto
30 min
Rote-Bete-Hummus
50min