Urządzenia i Akcesoria
Fenchelpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Fenchelsaat1 TL
-
Fenchelknolle mit Fenchelgrün200 g
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Pinienkerne (siehe Tipp)30 g
-
Olivenöl130 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1898 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rote-Bete-Hummus
50 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50 min
Petersilienpesto
10 min
Radieschengrün-Pesto
5 min
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Topinamburpüree
40 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Spinat-Pesto
10 min
Möhrengrün-Pesto
10 min
Spinat-Mandel-Pesto
10 min