![Fenchelpesto Fenchelpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E140C13A-FADD-4AF1-A16A-664C7503ED4C/Derivates/65da302a-d5e9-4633-88e1-0222e94d2775.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 TL Fenchelsaat
- 200 g Fenchelknolle mit Fenchelgrün
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 130 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1898 kJ / 453 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 Min
Warmes Kürbispesto
30 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Grünkohlaufstrich
30 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Spinat-Pesto
10min
Radieschengrün-Pesto
5 Min
Petersilienpesto
10min
Rucolapesto
10min
Möhrengrün-Pesto
10min
Spinat-Mandel-Pesto
10min
Rote-Bete-Hummus
50 Min