Urządzenia i Akcesoria
Dicke Bohnen-Minz-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl10 g
-
Dicke Bohnen, frisch gepalt (ergibt ca. 150 g Bohnenkerne)500 g
-
Wasser150 g
-
Salz½ TL
-
Schmand200 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst½
-
Minze abgezupft2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
676 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Auberginencreme "Orient"
2 godz.
Hummus aus dicken Bohnen
1 godz. 15 min
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 min
Grünkohlaufstrich
30 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 godz. 30 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 godz.
Fenchelpesto
10 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Rote-Linsen-Dip
40 min
Grünkohl-Apfel-Salat
40 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min