Urządzenia i Akcesoria
Dicke Bohnen-Minz-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl10 g
-
Dicke Bohnen, frisch gepalt (ergibt ca. 150 g Bohnenkerne)500 g
-
Wasser150 g
-
Salz½ TL
-
Schmand200 g
-
Pfeffer¼ TL
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst½
-
Minze abgezupft2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
676 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spitzkohl-Möhren-Slaw
45 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Pastinaken-Porree-Suppe mit Sirup-Äpfeln und Knusperbacon
40 min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 godz. 15 min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10 min
Auberginencreme "Orient"
2 godz.
Hummus aus dicken Bohnen
1 godz. 15 min
Rote-Bete-Hummus
50 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 godz.
Fenchelpesto
10 min
Möhren-Apfel-Rohkost auf Chicorée
15 min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 min