Urządzenia i Akcesoria
Weiße-Bohnen-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Rosmarin abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl50 g
-
weiße Bohnen (à 425 g), abgetropft2 Dosen
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gemüsefond100 g
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1263 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Auberginencreme "Orient"
2 godz.
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30 min
Hummus
20 min
Hummus aus dicken Bohnen
1 godz. 15 min
Hummus
10 min
Auberginenpüree
30 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Blumenkohl-Hummus
35 min
Rote-Linsen-Dip
40 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.