Urządzenia i Akcesoria
Romige snijbietsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portie
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15.4 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
78.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hummus van rode biet
10 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Groentensaus voor pasta
40 min
Pompoensoep
35 min
Vijgenmosterd
25 min
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Basisbouillon
Brak ocen
Koolsoep
50 min
Sapje van rucola en waterkers
Brak ocen
Zachte wortelsoep met venkel
40 min