Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g witte snijbiet, in stukken (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, geschild en in stukken (1 cm)
- 40 g ui, gehalveerd
-
1
el groentebouillon
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 600 g water
- 50 g melk
- 1 el extra vergine olijfolie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel-preisoep
40 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Knolselder parmigiana
Ninguna valoración
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Ninguna valoración
Gestoomd paaslam met groentjes
Ninguna valoración
Kruidenvinaigrette
Ninguna valoración
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Ninguna valoración
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Ninguna valoración
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Pâté in korst
10 Std.