Urządzenia i Akcesoria
Romige snijbietsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portie
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15.4 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
78.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Brak ocen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Brak ocen
Vegan Caesar saladedressing
40 min
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Groenten met aardappelen en vlees
35 min
Romige aspergesoep
25 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Zachte bloemkoolsoep
50 min