Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 100 gramů mrkve (1 kus), na kousky (3-4 cm)
- 50 gramů řapíkatého celeru (1 řapík), na kousky (3-4 cm)
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 60 gramů suchého bílého vína
- 500 gramů vody
-
1
čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostku zeleninového bujónu - 1 špetku mořské soli
- 1 špetku mletého černého pepře
- 400 gramů hovězí plece, svázané provázkem do čtverce
Hořčicová omáčka
- 30 gramů másla pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévkovou lžíci hladké mouky
- 2 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
- 70 gramů mléka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2986 kJ / 711 kcal
- Białko
- 70.5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min
Čokoládový dortík s chilli
13 Std.
Zmrzlina z bílé čokolády
6h 10min
Vepřové závitky s rýží
55 min
Sicilské purpetti fúze
1h
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 Std. 35 Min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min