Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 celer, bulva
- sůl
- olej, na potření
- 70 gramů listů potočnice lékařské
- 40 gramů kostek ledu
- 15 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 50 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
- 100 gramů smetany, min. 33 % tuku
- sůl, podle chuti
Dokončení
- 1 pstruh, čerstvý, vykuchaný lososovitý nebo duhový
- směs bylinek, čerstvých na podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2562 kJ / 610 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Rajčatový vývar
3 Std. 15 Min
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Salát romanesco
1h 45 min
Hummus s medvědím česnekem
15min