Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 1 polévková lžíce soli plus ¼ čajové lžičky soli
- 800 gramů chřestu, spodní stonky oloupané
- 1 chilli, čerstvé, na polovinu, bez semínek
- 100 gramů červené cibule, na klínky
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého
- 20 gramů limetkové šťávy
- ½ čajové lžičky cukru
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 500 gramů manga, zralého, na kousky (3 cm)
-
100
gramů čekanky štěrbák, na kousky (5 cm)
lub 100 gramů rukoly - 2 snítky máty čerstvé, pouze lístky
- 160 gramů uzeného krůtího prsa, na plátky (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 min
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Pas d’évaluation
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min