Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- 400 gramů chřestu, bílého, oloupaného, odkrojené dřevnaté konce
- 400 gramů zeleného chřestu, spodní třetina oloupaná, dřevnaté konce odkrojené
- 60 gramů oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička hořčice
- 3 špetky pepře, černého, mletého
- ½ svazku pažitky, čerstvé, nasekané
- 5 kusů ředkviček, červených, na kostičky (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1083 kJ / 259 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Holandská omáčka
15min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min