Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů červené cibule, na plátky (1-2 mm)
- 30 - 40 gramů červeného vinného octa, dle chuti
- 10 gramů čerstvé petržele, pouze lístky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ stroužku česneku (opcjonalnie)
- 40 gramů limetkové šťávy, čerstvě vymačkané
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 300 gramů vody
- 500 gramů syrových krevet, velkých, oloupaných a vyčištěných, (cca 1 kg krevet se slupkou)
- 1 - 2 limetky, na plátky (2-3 mm)
- 200 gramů fenyklu, na tenké plátky (1-2 mm)
- 400 gramů cherry rajčátek, na čtvrtiny
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlá asijská hovězí polévka
40 min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Smoothie bowl s banánem a mangem
15min
Marinované krevety
1h 10 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1h
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1h 20 min
Polévka Tom Yum
15min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10 min