Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 jablko bez jádřince, na čtvrtky
- 1 šalotka, napůl
- 300 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 30 gramů sušených fíků, na kousky (3 cm)
- 10 gramů javorového sirupu
- 30 gramů bílého balsamico octa
- 30 gramů brusinkového džusu
- 40 gramů řepkového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 50 gramů rukoly
- 60 gramů gorgonzoly, měkké, rozdrobené na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 969 kJ / 231 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ananasový džus se zázvorem
15min
Řecký zelný salát
2h 15min
Krémová polévka z rukoly
30 Min
Nepečený meruňkový dort s čerstvým sýrem
4hod.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 Std. 15 Min
Zeleninový salát ve skleničce
20 Min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min
Listový salát s jablky a čedarem
25min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min
Avokádovo-bazalkový dip
20 Min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Černé rizoto s chobotnicí
1 Std. 15 Min