Urządzenia i Akcesoria
Zeleninovo-sýrové fondue
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porcí
Składniki
-
30 gramů směsi čerstvých bylinek (např. rozmarýn, tymián, šalvěj), jen lístky
-
3 stroužky česneku
-
200 gramů čedaru na kousky
-
125 gramů mozzarelly na kousky
-
250 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
směs zeleniny např. mrkev, celer, paprika, na tyčinky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
364.3 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1548.8 kJ /
370.2 kcal
Tłuszcz
31.9 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1 godz.
Waldorfský salát na čekankových listech
30 min
Gratinovaný chřest se šunkou
1 godz. 10 min
Kokosové řezy s nugátovou náplní
2 godz.
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 min
Vafle à la frittata
1 godz. 20 min
Čokoládové vafle s karamelovou polevou a banány
1 godz.
Holandská omáčka
15 min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15 min
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2 godz. 30 min