Urządzenia i Akcesoria
Aioli, klassisch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
250 g OlivenölSonnenblumenöl250 g
-
Knoblauchzehen nach Geschmack1 - 2
-
Ei1
-
1 TL EssigZitronensaft1 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1595 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
We call it Klassiker
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Schnelle Aioli
10 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Kräuterbutter
10 min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 min
Safran-Aioli
40 min
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min