Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
16 Scheiben
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
40 g Schalotten, halbiertZwiebeln halbiert40 g
-
Öl20 g
-
Oliven, schwarz, entsteint12
-
Salz nach Geschmack¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Tomaten geviertelt und entkernt250 g
-
Mozzarella in Stücken120 g
-
Ciabatta geröstet16 Scheiben
-
Basilikum in Streifen20 - 30 Blättchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
4 g
Kalorie
386 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bruschette mit Tomaten und Bohnen
20 Min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25 Min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Feta-Grill-Pfännchen
25 Min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 Min
Mozzarella-Bruschette
20 Min
Überbackene Nachos
30 Min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min
Pizza-Bruschetta
1 Std. 30 Min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 Min
Caprese Wraps
10 Min
Griechischer Bauernsalat
20 Min