Urządzenia i Akcesoria
Rucola-Tomaten-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft80 g
-
Rucola halbiert40 g
-
Salz¾ TL
-
Cayenne-Pfeffer¼ TL
-
Frischkäse300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
726 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mama
8 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brokkolisalat mit Pinienkernen
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Avocado-Tomaten-Dip
10 min
Limetten-Chili-Butter
10 min
Möhren-Rucola-Dip
40 min
Tomaten-Basilikum-Aufstrich
5 min
Mediterrane Baguettes
1 godz. 30 min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min
Dip Dip Hurra
10 min