Urządzenia i Akcesoria
Brokkolisalat mit Pinienkernen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Brokkoli in Röschen250 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Apfel groß, geviertelt1
-
Pinienkerne30 g
-
Olivenöl25 g
-
Balsamico, hell15 g
-
Honig1 TL
-
Senf1 ½ TL
-
Kräutersalz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
426 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Mediterraner Tomaten-Aufstrich
15 min
Gemüsesticks mit Feta-Minz-Dip
25 min
Fitness-Salat
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 min
Fitness-Salat
5 min
Möhrensalat mit Erdnüssen
10 min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Käse-Hafer-Brötchen
40 min