Urządzenia i Akcesoria
Kräuterquark
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
glatte Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Dill abgezupft6 Stängel
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
-
Magerquark250 g
-
Doppelrahm-Frischkäse200 g
-
Mineralwasser60 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Öl (opcjonalnie)1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
913 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10 min
Feldsalat mit Möhrendressing
10 min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Joghurt-Kresse-Dip
10 min
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 min
Gurkensalat mit Dill-Rahm-Dressing
20 min
Kräuterbutter
5 min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Französischer Kräuterfrischkäse
48 godz.