Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokkolisalat mit Pinienkernen
10 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Dattel-Curry-Dip
5 Min
Schafskäse-Creme
5 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Feta-Paprika-Dip
10 Min
Rucola-Tomaten-Dip
10 Min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 Min
Dip Dip Hurra
10 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Aioli, klassisch
10 Min