Urządzenia i Akcesoria
Vegan Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 portions
Składniki
-
fresh basil leaves3 oz
-
pine nuts1 oz
-
nutritional yeast1 tbsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
-
firm tofu drained2 oz
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
726.1 kJ /
173.5 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Pineapple Coconut Tart
8hod. 30min.
Vegan "Beefy" Burger
1hod. 40min.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Stretchy melty cheese
20min.
Plant-based parmesan
5min.
Coconut Milk Yogurt
20hod.
Lentil loaf
1hod. 55min.
Tofu scramble
25min.
Chilli con tempeh
20min.
Dairy Free Tzatziki
15min.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min.