Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno y cobertura
- 120 g de queso Gruyère, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 80 g de cebolla morada, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de champiñones, en rebanadas
- ¼ cdita de sal
- 1 cda de cebollín, picado
Relleno y armado
- 800 g agua
- 1 cdita sal
- 170 g harina de maíz
- 20 g de mantequilla sin sal
- 200 g de granos de elote
-
150
g de carne seca, cortado en tiras
lub 150 g de tocino, en trozos frito - 100 g de queso feta, desmenuzado
- 200 g de crema
- 10 hojas de albahaca frescas, troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa italiana de papa
50min
Shepherd's pie
1h 10min
Milanesas de res
1h 40min
Bolas de matza
50min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2h 30min
Papas a la francesa TM6
1 Std. 15 Min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 min
Zanahorias asadas con papas, calabacitas y pomodoro (Pelar)
1h 30min
Papas duquesas (Pommes Duchesse)
1h
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Torta de costillas braseadas
1h
Pay de atún
1h 40min