Nidos de papa con salmón y crema

Nidos de papa con salmón y crema

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
16 porciones

Składniki

  • 600 g de agua
  • 800 g de papa pelada y en trozos (3-4 cm)
  • 4 cdas de aceite de oliva para engrasar
  • 1 cdita de sal, o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
  • 200 g de crema espesa o ácida
  • 100 - 150 g de salmón ahumado en rebanadas, cortadas en tiras (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
  • 50 g de caviar negro
  • 10 g de eneldo fresco
    10 g de brotes

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 244.7 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 453.7 kJ / 108.4 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...