Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 800 g de papa, pelada y en trozos (3-4 cm)
- 4 cdas de aceite de oliva, para engrasar
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 200 g de crema espesa o ácida
- 100 - 150 g de salmón ahumado, en rebanadas, cortadas en tiras (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g de caviar, negro
-
10
g de eneldo fresco
lub 10 g de brotes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 244.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Sopa de poro gratinado con queso cheddar
50 min
Puré de papa y poro
40 min
Crema de chícharo y jamón crocante
1h
Gratinado de pescado y camarones
1h 30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1h
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 min
Mousse de yogur
6h 15min
Tarta de papas y champiñones
1h 20 min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 min
Waffles
40 min