Nidos de papa con salmón y crema
TM6 TM5 TM31

Nidos de papa con salmón y crema

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 600 g de agua
  • 800 g de papa, pelada y en trozos (3-4 cm)
  • 4 cdas de aceite de oliva, para engrasar
  • 1 cdita de sal, o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
  • 200 g de crema espesa o ácida
  • 100 - 150 g de salmón ahumado, en rebanadas, cortadas en tiras (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
  • 50 g de caviar, negro
  • 10 g de eneldo fresco
    lub 10 g de brotes

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
453.7 kJ / 108.4 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
6.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
1.1 g
Sód
244.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy