Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de nueces en mitades
- 10 g de mantequilla
- 200 g de pera conferencia pelada, en trozos de 3,5 cm
- 15 g de azúcar
- 60 g de aceite de girasol
- 170 g de cebolla en octavos
- 130 g de harina de trigo
- 300 g de leche
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de queso gorgonzola en trozos
- 1 cucharadita de sal
-
150
g de panko
lub 150 g de pan rallado - 2 - 3 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 725 kJ / 173 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 167.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso estilo "La Viña"
2sa
Turrón de brie
2h 15min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 dk
Provolone con langostinos
25min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Coulant de turrón
15 min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 dk
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 godz. 10 min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 Std. 30 Min