Urządzenia i Akcesoria
Rojões em vinho tinto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 doses
Składniki
-
salsa10 g
-
dentes de alho2
-
azeite30 g
-
cebola cortada às rodelas150 g
-
carne de porco em cubos (rojões)800 g
-
vinho verde tinto200 g
-
cravinho1
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
40 g
Kalorie
2307 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Janeiro 2020
22 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Salteado de porco com pimentos
30 min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30 min
Arroz malandro de entrecosto
1 godz.
Bifinhos rápidos
25 min
Frango de cebolada à angolana
30 min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 godz.
Carne estufada com puré de batata e cenoura
1 godz. 5 min
Frango com cerveja
40 min
Bifes de cebolada
40 min
Moelas
7 godz.