
Urządzenia i Akcesoria
Filet z morszczuka z warzywami gotowanymi na parze (dla dzieci)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 porcje
Składniki
-
wody350 g
-
marchewki pokrojonej w ok. 2 cm słupki50 g
-
zielonej fasolki mamut, świeżej bez łyka, pokrojonej na kawałki20 g
-
cukinii pokrojonej w ok. 2 cm słupki40 g
-
różyczek kalafiora (ok. 2 szt.), podzielonych na kawałki40 g
-
ziemniaka pokrojonego na ok. 2 cm kawałki100 g
-
filetów z morszczuka (ok. 2 szt.), bez ości, pokrojonych na kawałki150 g
-
oliwy z oliwek2 łyżeczki
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
96.3 kcal /
403.7 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
9.2 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska