
Urządzenia i Akcesoria
Filet z morszczuka z warzywami gotowanymi na parze (dla dzieci)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 porcje
Składniki
-
350 g wody
-
50 g marchewki pokrojonej w ok. 2 cm słupki
-
20 g zielonej fasolki mamut, świeżej bez łyka, pokrojonej na kawałki
-
40 g cukinii pokrojonej w ok. 2 cm słupki
-
40 g różyczek kalafiora (ok. 2 szt.), podzielonych na kawałki
-
100 g ziemniaka pokrojonego na ok. 2 cm kawałki
-
150 g filetów z morszczuka (ok. 2 szt.), bez ości, pokrojonych na kawałki
-
2 łyżeczki oliwy z oliwek
-
½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
96.3 kcal /
403.7 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
9.2 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Łosoś z brokułami i beszamelem (dla dzieci)
25 min
Filet z morszczuka w zielonym sosie z brokułami (dla dzieci)
35 min
Klopsiki z indyka z purée pomidorowym (dla dzieci)
45 min
Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
1 godz. 10 min
Purée z marchewki (dla dzieci)
1 godz.
Purée z batatów (dla dzieci)
1 godz.
Łosoś z warzywami (dla dzieci)
35 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z warzyw i ryby
45 min
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1 godz.
Ryba z warzywami na parze
1 godz. 15 min
Ryba na parze z zielonym purée
50 min