Filet z morszczuka z warzywami gotowanymi na parze
TM5 TM6

Filet z morszczuka z warzywami gotowanymi na parze

Składniki

  • 350 g wody
  • 50 g marchewki, pokrojonej w ok. 2 cm słupki
  • 20 g zielonej fasolki mamut, świeżej, bez łyka, pokrojonej na kawałki
  • 40 g cukinii, pokrojonej w ok. 2 cm słupki
  • 40 g różyczek kalafiora (ok. 2 szt.), podzielonych na kawałki
  • 100 g ziemniaka, pokrojonego na ok. 2 cm kawałki
  • 150 g filetów z morszczuka (ok. 2 szt.), bez ości, pokrojonych na kawałki
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek
  • ½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
403.7 kJ / 96.3 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
9.2 g
Tłuszcz
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie