Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z cukinii z ziemniakami i indykiem (dla dzieci)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 porcje
Składniki
-
60 g ziemniaka pokrojonego na kawałki
-
180 g cukinii obranej, pokrojonej na kawałki
-
100 g piersi z indyka, bez skóry, bez kości pokrojonej na kawałki
-
500 g wody
-
40 g mąki ryżowej prażonej
-
20 g oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8.3 g
Kalorie
659 kJ /
157.3 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kurczak z koprem włoskim i sałatą (od 6. miesiąca życia)
35 Min
Zupa krem warzywna (dla dzieci)
1 Std.
Zupa krem ziemniaczana z szynką i sałatą (dla dzieci)
35 Min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1 Std.
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 Min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 Min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35 Min
Zupa krem z soczewicy (dla dzieci)
35 Min
Zupa krem z białej fasoli i dyni (dla dzieci)
35 Min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 Min
Mąka ryżowa prażona
50 Min
Purée z mięsa i szpinaku
40 Min