Zupa krem z cukinii z ziemniakami i indykiem
TM5 TM6

Zupa krem z cukinii z ziemniakami i indykiem

Składniki

  • 60 g ziemniaka, pokrojonego na kawałki
  • 180 g cukinii, obranej, pokrojonej na kawałki
  • 100 g piersi z indyka, bez skóry, bez kości, pokrojonej na kawałki
  • 500 g wody
  • 40 g mąki ryżowej, prażonej
  • 20 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
659 kJ / 157.3 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
16.2 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo®  i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów  – bez żadnych haczyków! 

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie