
Urządzenia i Akcesoria
Schiacciata aux raisins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
de levure fraîche10 - 15 g
-
de sucre100 g
-
d'eau270 g
-
d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler6 c. à soupe
-
de farine pour pizza500 g
-
de sel1 c. à café
-
de raisin noir grains coupés en deux et épépinés1000 g
-
de graines d'anis, entières1 c. à café
Wartości odżywcze na 6 portions
Kalorie
494 kcal /
2067 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
93 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizzas et focaccias
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria