Schiacciata aux raisins

Schiacciata aux raisins

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • 10 - 15 g de levure fraîche
    1 c. à café bombée de levure sèche
  • 100 g de sucre
  • 270 g d'eau
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
  • 500 g de farine pour pizza
  • 1 c. à café de sel
  • 1000 g de raisin noir grains coupés en deux et épépinés
  • 1 c. à café de graines d'anis, entières

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 portions

Białko 9 g
Kalorie 2067 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...