Schiacciata aux raisins

Schiacciata aux raisins

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • de levure fraîche
    10 - 15 g
    1 c. à café bombée de levure sèche
  • de sucre
    100 g
  • d'eau
    270 g
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    6 c. à soupe
  • de farine pour pizza
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de raisin noir grains coupés en deux et épépinés
    1000 g
  • de graines d'anis, entières
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 6 portions

Kalorie 494 kcal / 2067 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 93 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...