Focaccia poires et gorgonzola

Focaccia poires et gorgonzola

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions

Składniki

  • 40 g de beurre mou, en morceaux
  • 350 g de poire Williams avec la peau, épépinées et en dés (3 cm)
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 20 g de levure fraîche
    1 c. à café de levure sèche
  • 300 g de farine pour pizza
  • 200 g de farine de seigle
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 150 - 200 g de gorgonzola émietté (3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 2004 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...