Focaccia poires et gorgonzola

Focaccia poires et gorgonzola

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions

Składniki

  • de beurre mou, en morceaux
    40 g
  • de poire Williams avec la peau, épépinées et en dés (3 cm)
    350 g
  • d'eau
    200 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure fraîche
    20 g
    1 c. à café de levure sèche
  • de farine pour pizza
    300 g
  • de farine de seigle
    200 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de gorgonzola émietté (3-4 cm)
    150 - 200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 479 kcal / 2004 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...