
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia poires et gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
de beurre mou, en morceaux40 g
-
de poire Williams avec la peau, épépinées et en dés (3 cm)350 g
-
d'eau200 g
-
de sucre1 c. à café
-
de levure fraîche20 g
-
de farine pour pizza300 g
-
de farine de seigle200 g
-
de sel1 ½ c. à café
-
de gorgonzola émietté (3-4 cm)150 - 200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
479 kcal /
2004 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizzas et focaccias
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria