![Focaccia poires et gorgonzola Focaccia poires et gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1852BE56-1E7F-463D-8596-13FB5D5E9B54/Derivates/D36E71A9-DE28-4625-8A3D-906479E0F83B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre, mou, en morceaux
- 350 g de poire Williams, avec la peau, épépinées et en dés (3 cm)
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure fraîche
lub 1 c. à café de levure sèche - 300 g de farine pour pizza
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, émietté (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Cake au chocolat et gingembre confit
1h 30 min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Curry de poulet
35 min
Brownies
45 Min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Brak ocen
Muffins au lard
50 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.