Focaccia poires et gorgonzola
TM5 TM6

Focaccia poires et gorgonzola

(Brak ocen)

Składniki

  • 40 g de beurre, mou, en morceaux
  • 350 g de poire Williams, avec la peau, épépinées et en dés (3 cm)
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 20 g de levure fraîche
    lub 1 c. à café de levure sèche
  • 300 g de farine pour pizza
  • 200 g de farine de seigle
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 150 - 200 g de gorgonzola, émietté (3-4 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2004 kJ / 479 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy