Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre, mou, en morceaux
- 350 g de poire Williams, avec la peau, épépinées et en dés (3 cm)
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure fraîche
lub 1 c. à café de levure sèche - 300 g de farine pour pizza
- 200 g de farine de seigle
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 - 200 g de gorgonzola, émietté (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux carottes et endives
40min
Mousse au thon
10min
Curry de poulet
35min
Soupe au vin de Soleure
1小时
Séré aux herbes
10min
Focaccia à la saucisse
2 Std.
Pizza à la farine d'épeautre
Brak ocen
Dinde croustillante et boulettes de viande aux lentilles
40min
Penne au thon
35min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Sauce au curry
5 dk