Focaccia sucrée aux noisettes

Focaccia sucrée aux noisettes

2.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions

Składniki

Levain
  • de farine pour pizza
    100 g
  • de levure fraîche
    15 g
    1 ½ c. à café de levure sèche
  • eau
    50 g
Pâte
  • de noisettes émondées décortiquées
    80 g
  • sucre
    60 g
  • de beurre mou, en morceaux, et un peu pour le moule
    220 g
  • de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
    100 g
  • œuf
    1
  • jaunes d'œufs
    3
  • de sel
    1 pincée
  • de farine
    250 g
  • de liqueur de cerise, par ex. Maraschino
    50 g
Terminer la préparation
  • sucre glace
    2 - 3 c. à soupe
  • miel
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 384 kcal / 1607 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...