Pain accordéon aux herbes

4.4 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions

Składniki

Pâte
  • de farine de blé et un peu plus pour le plan de travail
    600 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère fraîche (40 g)
    1 cube
  • de sucre
    ½ c. à café
  • de sel
    2 c. à café
  • d'huile végétale
    50 g
Beurre aux herbes
  • gousse d'ail
    1
  • oignon coupé en deux
    1
  • persil frais effeuillé
    3 branches de
  • de basilic frais effeuillé
    3 brins
  • de beurre mou coupé en morceaux
    100 g
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 283 kcal / 1183 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...