Sauce Hollandaise

Sauce Hollandaise

4.3 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    150 g
  • de vin blanc
    2 c. à soupe
  • de vinaigre balsamique blanc
    ½ c. à soupe
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de poivre, moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1434 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...