![Sauce Hollandaise Sauce Hollandaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2739EFC2-305F-46D8-834D-D8925206B947/Derivates/3cf707d2-b0a6-4b06-b089-4a39d6e61a1d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre
- 2 c. à soupe de vin blanc
- ½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
15 Min
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
Moutarde de Bénichon
40min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Velouté orange-courge
35min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Salade de légumes en verrine
20min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Pain paysan
3 Std.
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min