Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre
- 2 c. à soupe de vin blanc
- ½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1434 kJ / 349 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Sauce cocktail
5min
Mousse au thon
10min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Steak tartare
30 min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Tarte au vin cuit
45 min
Beurre aux herbes
5min
Gâteau du Vully
2h 30min