Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
150 g de beurre
-
2 c. à soupe de vin blanc
-
½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
¼ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1434 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello tonnato
25 h 30 min
Séré aux herbes
10 min
Risotto
30 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce hollandaise
15 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Sauce cocktail
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Beurre aux herbes
5 min
Dip au thon
5 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min