Sauce Hollandaise

Sauce Hollandaise

4.3 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de beurre
  • 2 c. à soupe de vin blanc
  • ½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
  • 2 jaunes d'œufs
  • ¼ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 1434 kJ / 349 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...