Cacerola de carne y arroz

Cacerola de carne y arroz

4.0 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 ración

Składniki

  • 4 - 5 ramitas de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
  • 6 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 30 g de queso parmesano
  • 30 g de tomates secos
  • 140 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 450 g de carne picada de ternera
  • 400 g de tomate triturado en conserva
  • 1100 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 350 g de arroz vaporizado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 20 g
Kalorie 1974 kJ / 472 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...