Pollo al vino tinto (Coq au vin)

Pollo al vino tinto (Coq au vin)

2.9 43 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 9 godz.
4 raciones

Składniki

  • 50 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 300 g de vino tinto
  • 50 g de brandy
  • 1 baya de enebro
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 pollo en trozos (aprox. 1200 g)
  • 50 g de dados de beicon ahumado
  • 150 g de zanahoria (en rodajas de 5 mm)
  • 100 g de cebollitas francesas
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de champiñones en cuartos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 63 g
Kalorie 4026 kJ / 962 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 6.3 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...