Frittata de espárragos y champiñones

Frittata de espárragos y champiñones

4.6 152 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 unidades

Składniki

  • 1 cucharadita de mantequilla
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de champiñones blancos frescos laminados
  • 300 g de espárragos verdes (1 manojo, sin la parte leñosa), en trozos de 2 cm
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 4 huevos
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 100 g de mozzarella rallada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 5.75 g
Kalorie 526 kJ / 126 kcal
Tłuszcz 10.67 g
Błonnik 0.73 g
Węglowodany 1.69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...