Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 col china (aprox. 1000 g)
- 8 cucharaditas de sal (aprox. 80 g)
Relleno
- 200 g de rábano daikon cortado en juliana
- 1 zanahoria cortada en juliana (aprox. 70 g)
- 100 g de pimiento rojo cortado en juliana
- 15 - 20 tallos de cebollino en trozos de 2-3 cm
- 2 castañas crudas enteras peladas cortadas en juliana
- 3 dátiles sin hueso rojos (azufaifos) en juliana (opcjonalnie)
-
1
cucharadita de chile seco desmenuzado
lub 2 pellizcos de ito togarashi en filamentos (silgochu) - 2 cucharaditas de sal
- 30 g de piñones crudos
Salsa
- 100 g de cebolla
- 4 dientes de ajo
- 15 g de jengibre fresco
-
1
pera conferencia pelada, descorazonada en trozos
lub ½ pera coreana - ½ manzana pelada descorazonada, en trozos
- 400 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Błonnik
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 Min
Tahini - Oriente Próximo
20 Min
Pasta de curry verde
30min
Cuernos de gacela
1 Std. 30 Min
Kimchi de verduras
48h
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8 Std. 30 Min
Sopa tailandesa de langostinos. Manzanas con especias
1 Std. 15 Min
Algas wakame en tempura - Japón
30min
Curry indio de verduras
40min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50min
Chile vegetariano
1 godz. 5 min
Berenjenas con salsa de miso
50min