Urządzenia i Akcesoria
Avocadodip auf Chicorée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Stück
Składniki
-
Walnusshälften50 g
-
Avocado reif, ohne Schale und Kern (ca. 200 g Fruchtfleisch)1
-
Zitronensaft15 g
-
Meersalz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Crème fraîche30 g
-
Chicorée1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
380 kJ /
91 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado-Erbsen-Hummus
30 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Grüner Brotaufstrich mit Wildkräutern
15 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Avocado-Tomaten-Dip
10 min
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20 min
Avocado-Zitronen-Sauce
35 min
Lachs-Tatar
5 min
Avocado-Dip
10 min