Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Thunfisch, in Lake (Dose), gut abgetropft
- 50 g Kapern
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
- ½ TL geriebene Zitronenschale
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1487 kJ / 355 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 Min
Forellencreme
15min
Thunfischmousse
10 min
Parmesancreme
5min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Chefsauce
10 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 min
Gorgonzola-Creme mit Birne
10 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5min
Thunfischaufstrich
10 min