Urządzenia i Akcesoria
Gurkenkaltschale
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Salatgurke geschält, entkernt (400 g), in Stücken1
-
Saure Sahne200 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Zucker1 Prise
-
Zitronensaft30 g
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Worcester-Sauce½ TL
-
Sahne-Meerrettich aus dem Glas1 TL
-
Garnelen, geschält, gegart120 g
-
Dill gehackt2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
691 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gurkenkaltschale
2 Std. 15 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 15 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 Min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35 Min
Rucola Suppe
25 Min
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min