Urządzenia i Akcesoria
Soparnik
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
22 pieces
Składniki
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 22 pieces
Białko
34 g
Kalorie
6230 kJ /
1479 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
234 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 godz.
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Fougasse
2 godz.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.