Urządzenia i Akcesoria
Soparnik
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
22 pieces
Składniki
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 22 pieces
Białko
34 g
Kalorie
6230 kJ /
1479 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
234 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Salt Cod Fritters
45 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Floating Islands
40 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min