Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de harina de repostería
- 25 g de cacao puro en polvo
- 125 g de azúcar
- ½ cucharadita de bicarbonato
- 125 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 125 g de mantequilla en trozos
- 2 cucharadas de café soluble
- 90 g de agua
- 60 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 140 g de nubes mini
- sirope de chocolate para regar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1861 kJ / 445 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 117.6 mg
Alternatywne przepisy
Bambas Boston cream
2 godz.
Tarta mojito
2h 15 min
Roscón bombón
4h
Chocolate fudge cake
5h 45min
Mug cake de crema de cacao y avellanas
20 min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30 min
Paletas de cheesecake
5 Std. 30 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1h 40 min
Tarta adikosh
2 godz.
Tarta con bizcocho de cerveza negra
3h 30 min
Boston cream pie
3h