Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 melocotón (cortados por la mitad sin hueso)
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 25 g azúcar
- 3 claras de huevo
- 140 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1253 kJ / 299 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo de cerdo con piña
1hod. 15min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Peras en almíbar
1h 40min
Crema de frambuesas
5min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Trifle de fresas con mascarpone
3hod. 20min
Chupito de melón cantaloupe con jamón
1hod. 15min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2hod. 15min
Pasteles de arroz al vapor (Putos) - Filipinas
1h
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Crema helada de naranja
9 Std. 20 Min
Castañas en almíbar
2h