Urządzenia i Akcesoria
Pizza Diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefe, (circa 8 g)frische Hefe20 g
-
400 g Manitoba-MehlPizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella in Stücken (2–3 cm)200 g
-
Chorizo in Stücken150 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Datteltomaten halbiert, entkernt250 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
47 g
Kalorie
3895 kJ /
931 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
108 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Coq au vin
2h
Griechischer Salat
25min
Pizzette "Tricolore"
1h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
Waadtländer Flammkuchen
1h 30min
Pizza alla Romana
1h 40min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Wurst-Käse-Salat
10min
Pizza alla Marinara
1h 35min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Berner Rösti
40min