Urządzenia i Akcesoria
Schinkenkroketten mit schneller Béchamelsauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 Stücke
Składniki
-
Serranoschinken150 g
-
Eier hartgekocht2
-
natives Olivenöl extra und etwas mehr zum Braten50 g
-
Butter100 g
-
Zwiebeln30 g
-
Weissmehl170 g
-
Milch vollfett, zimmerwarm800 g
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Salz nach Belieben2 Prisen
-
Eier2
-
Paniermehl200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2.64 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
6.07 g
Węglowodany
5.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Café-de-Paris
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Pouletröllchen mit Tomatensauce
45 min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1 godz. 20 min
Krokant
1 godz. 30 min
Pastateig
1 godz.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Haselnuss-Glacé
6 godz. 20 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 godz.
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Kartoffel-Gnocchi
1 godz. 15 min