Urządzenia i Akcesoria
Orangenrolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zucker und etwas mehr zum Bestreuen400 g
-
abgeriebene Orangenschale von 1 Orange
-
Orangensaft150 g
-
Eier8
-
Speisestärke40 g
-
Butter zimmerwarm60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1533 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 godz. 30 min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Limoncello
192 godz. 30 min
Bananen-Sorbet
5 min
Bananen-Glace mit Erdnussbutter und Schokolade
8 godz. 10 min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Zitronen-Slush
10 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Himbeer- und Limettensorbet
10 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min
Bananensplit-Frappé
15 min