Urządzenia i Akcesoria
Orangenrolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zucker und etwas mehr zum Bestreuen400 g
-
abgeriebene Orangenschale von 1 Orange
-
Orangensaft150 g
-
Eier8
-
Speisestärke40 g
-
Butter zimmerwarm60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1533 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Lebkuchenmännchen
1 godz. 5 min
Chili con Carne
40 min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Fladenbrot mit Weintrauben
2 godz.
Gazellenhörnchen
1 godz.
Kürbissuppe
35 min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2 godz. 35 min
Marroni-Schoko-Muffins
1 godz. 15 min
Gemüsefüllung für Samosas
30 min
Dinkel-Focaccia
2 godz. 30 min
Speck-Muffins
50 min
Leichter Apple-Pie
45 min