Cake especiado de frutos secos y ron

Cake especiado de frutos secos y ron

4.7 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 rebanadas

Składniki

  • de orejones de albaricoque
    80 g
  • de pasas sin semillas
    40 g
  • de nueces peladas en trozos
    60 g
  • de fruta escarchada en trozos de 1 cm
    100 g
  • de ron
    100 g
  • de azúcar
    120 g
  • de canela molida
    ½ cucharadita
  • huevos
    2
  • de harina de repostería
    250 g
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos
  • de jengibre molido
    ½ cucharadita
  • de levadura química en polvo
    1 cucharadita
  • de sal
    ¼ de cucharadita
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    150 g
  • de leche
    120 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 325 kcal / 1362 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 104.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...