Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych300 g owoców jagodowych, świeżych
-
4 żółtka
-
60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
2 łyżki likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3.8 g
Kalorie
611.1 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1 Std. 50 Min
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 700 g
20 Min
Płynny budyń – 1200 ml
15 Min
Bita śmietana
10 Min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 Min
Kawowy crème brûlée
2 Std. 45 Min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 Std. 25 Min
Jabłka z cydrowym sosem zabajone
40 Min
Mazurek różany
1 Std. 40 Min
Mleko marcepanowo-makowe
20 Min
Pascha Wielkanocna
12 Std. 30 Min
Kogel-mogel
5 Min