Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych300 g owoców jagodowych, świeżych
-
4 żółtka
-
60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
2 łyżki likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3.8 g
Kalorie
611.1 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2h 30min
Walentynkowa Pavlova
5h
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Bita śmietana
10min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45min
Pavlova czekoladowa z kremem mascarpone i malinami
7h 30min
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Semifreddo z truskawkami i bezami
6h 40min
Pomarańczowe zabajone
15min
Budyń z quinoa, sos malinowy
2h
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2h 40min
Sos waniliowy
10min