Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
300 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, uprzednio rozmrożonych300 g owoców jagodowych, świeżych
-
4 żółtka
-
60 - 80 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
2 łyżki likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3.8 g
Kalorie
611.1 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1 godz. 50 min
Trifle z rabarbarem
2 godz. 45 min
Bita śmietana
10 min
Wolno gotowane ananasy w syropie chili z kruszonką kokosową (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 40 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 5 min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 min
Korzenny crème brulée
3 godz. 30 min
Bezy klasyczne
3 godz. 15 min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Sos waniliowy
10 min
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 20 min
Kogel-mogel
5 min