
Urządzenia i Akcesoria
Owoce zapiekane pod koglem-moglem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
owoców jagodowych, świeżych300 g
-
żółtka4
-
ksylitolu (patrz wskazówka)60 - 80 g
-
likieru jajecznego (opcjonalnie) (patrz wskazówka)2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
146 kcal /
611.1 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŻÓŁTKA
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Cynamonowe śliwki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Pomarańczowe zabajone
15 min
Bita śmietana
10 min
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5 godz.
Wolno gotowane ananasy w syropie chili z kruszonką kokosową (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 40 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 5 min
Owoce z grzańcem pod koglem-moglem
45 min
Kawowy crème brûlée
2 godz. 45 min
Bezy cynamonowe z karmelizowanymi śliwkami
2 godz. 40 min
Crémeux czekoladowe
3 godz. 15 min
Szparagi (sous-vide) z jajkami w koszulkach (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 10 min
Kogel-mogel
5 min