Karmelowe fondant

Karmelowe fondant

4.1 91 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji

Składniki

  • masło do natłuszczenia foremek do sufletów
  • 2 żółtka
  • 2 jajka
  • 40 g mąki pszennej
  • 360 g masy kajmakowej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 73 mg
Białko 7 g
Kalorie 1062 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...