Sultana, apple and custard pastries
TM6 TM5 TM31

Sultana, apple and custard pastries

3.0 (75 ocen)

Składniki

Dough

  • 1 tbsp caster sugar
  • 170 g full cream milk
  • 2 tsp dried instant yeast (see Tips)
  • 40 g butter, softened
  • 350 g baker's flour, plus extra for dusting
  • 1 egg
  • 1 pinch sea salt

Custard

  • 30 g cornflour
  • 50 g raw sugar
  • 1 egg
  • 160 g full cream milk

Assembly

  • baker's flour, for dusting
  • 90 g sultanas
  • 90 g apple (approx. 1 medium apple), peeled and cut into pieces (1 cm)
  • ½ tsp ground cinnamon
  • full cream milk, for brushing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
686.6 kJ / 163.4 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
3.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
1.3 g
Sód
45.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy