
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cake with lime cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds100 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces150 g
-
eggs6
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt½ tsp
Lime cream
-
Tequila1 tbsp
-
pure icing sugar50 g
-
mascarpone cheese cold120 g
-
pouring (whipping) cream cold150 g
-
lime zest, for decorating
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
402.8 kcal /
1691.7 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
29.7 g
Węglowodany
23.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
147.3 mg