Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cake with lime cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 portions
Składniki
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds100 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces150 g
-
eggs6
-
caster sugar200 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt½ tsp
Lime cream
-
Tequila1 tbsp
-
pure icing sugar50 g
-
mascarpone cheese cold120 g
-
pouring (whipping) cream cold150 g
-
lime zest, for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
147.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1691.7 kJ /
402.8 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Noughts and crosses
2 godz. 45 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Chocolate fondant cake
40 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.