Urządzenia i Akcesoria
Baguettes Rustica
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
6 Stück
Składniki
Poolish
-
Wasser175 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Weizenmehl Type 550 oder 700175 g
Hauptteig
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten175 g
-
Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)120 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Öl zum Einfetten
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1199 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ciabatta
17 godz.
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Bier-Ähren
14 godz.
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Rustikale Brote, gefüllt
23 godz.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Baguettes
15 godz.
Baguette Rustica
4 godz. 20 min
Schweizer Bauernbrot
7 godz.